Minnan luokka

Viikkosuunnitelma viikolle 22 (ma 25.5.- la 30.5.)

Hei!

Kevätlukukauden yhdeksästoista, toukokuun kolmas viikko alkaa olla lopuillaan ja kuutosilla on tasan yksi kouluviikko alakoulua jäljellä. Käsittämätöntä, että tämä alkaa nyt olla tässä!

1. Peli - ja muisteluilta koululla toteutuu ke 27.5. klo 16-19. Myös Koivuhaan koulun kuudesluokkalaiset kokoontuvat silloin luokittain yhteiseen iltaan. Sen päivän koulupäivä ”suoritetaan” siis vasta illalla. Tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä ja syödä esim. Venetsiasta tilatut pitsat ”kouluruokana”.

Huom!

Toivottavasti pääsette kuskaamaan lapsen kouluun klo 16 ja hakemaan kotiin klo 19. Myös kimppakyytejä kannattaa suosia (koronaturvavälit huomioiden)!

Tilaamme luokan rahoilla (se määrä mikä piti käyttää yökouluun) oppilaille pitsat pitseria Venetsiasta. Voisiko joku vanhemmista toimia ”pitsakuskina” ja noutaa valmiit pitsat Ventesiasta ja kuljettaa meille koululle? -> Voit laittaa minulle tiedon vaikka Wilma-viestillä. 😊

Iltakouluun saa myös ottaa kohtuullisen määrän omia herkkuja mukaan!

2. Myös KEVÄTRETKI Helsinkiin elokuussa näyttää toteutuvan. Lähdemme matkaan etukäteen sovittuna päivänä kaikki nykyiset kuutosluokat luokanopettajineen (eli me + Koivuhaan 6.lk:t). Menemme kahdella bussilla Helsinkiin ja siellä yhdessä ainakin Linnanmäelle. Illalla jälleen kahdella bussilla takaisin. Yläkoulun rehtori Tuomas on näyttänyt hankkeelle ”vihreää valoa”. En ole vielä saanut Tuomakselta tietoa retkipäivän ajankohdasta.

3. Yläkoulun vanhempainilta tuleville seiskoille to 20.8. klo 18. Infokirje tullut tänään myös paperisena versiona oppillaan mukana koteihin.

4. Nilsbyn koulun kevätpäätös la 30.5. klo 8.30 – 9.30.

Pidämme pienen koulun yhteisen Meet:n luokittain, jossa julkistetaan mm. stipendien ja hymypatsaiden saajat, kuullaan rehtorin puhe sekä lauletaan yhdessä Suvivirsi.

Tämän jälkeen todistusten jako luokissa ja luokittain.

Oppilaat pääsevät kesälomalle ja heitä voi tulla hakemaan noin klo 9.30.

5. Lähetän teille postia vielä ensi viikolla, mutta haluan jo tässä vaiheessa kiittää teitä kaikkia koko sydämestäni näistä kuudesta tapahtumarikkaasta sekä positiivisissa merkeissä kuluneesta vuodesta. Yhteistyö kanssanne on ollut mutkatonta, leppoisaa, kannustavaa sekä äärimmäisen mukavaa. Erittäin haikein mielin päästän oppilaista irti. He ovat valmiita jatkamaan matkaansa uusiin seikkailuihin!

Aurinkoista viikonloppua, Minna

• Etäopetus jatkuu myös viikolla 15. Seuraa ohjeita/tiedostusta Wilmassa

Läksyt:

Huom! Laitan tästä päivästä eteenpäin läksyt päivän päätteeksi koottuna Wilma-viestinä kaikille. Tämän päivän läksyt jo ilmoitettu! :)