Anna Leenan luokka

Kerhot:

Kopio: Lukujärjestys 4.lk

Muuta

Vesipullon voi ottaa kouluun mukaan.

MAANANTAINA ON NELJÄNNELLÄ TUNNILLA ENGLANTIA!!

to = tukiopetus

Tukiopetuksesta järjestetään kyydityksiin kuuluvalle oppilaalle kyyti kotiin. Tukiopetuksesta sovitaan erikseen. Tukiopetuksen mahdollinen ajankohta on torstaisin klo 13.30-14.30. Kyytimuutokset pyritään sopimaan ja ilmoittamaan koululta hyvissä ajoin.

Koulukirjoja on käsiteltävä huolellisesti ja hyvin. Kierrätyksessä olleet kirjat on ehkä leimattu tai niistä löytyy lappu, johon käyttäjien nimet kerätään. Osassa kirjoja käyttäjän nimi kirjoitetaan siististi jollekin kirjan alussa olevalle sivulle.

Koulun tontilla saattaa syksyisin ja keväisin olla punkkeja ja joskus käärmeitä.

Toivoisin, että kotona pitäisitte punkkitarkastuksia tarpeen vaatiessa, jotta punkit eivät pääsisi tuottamaan ikävyyksiä.

Myöskään kukkula ei kuulu välituntialueeseen.

Oppilaiden kannattaa huomioida, että eskarilaisilla on hieman erilainenvälituntialue kuin koululaisilla.

Talviaikaan ei kiipeilytelineillä kiipeillä. Talviaikaan on suositeltavaa, että oppilaalla on koulussa vara-asusteita tarpeen mukaan. Talvella koulun jäälle mennään vain kypärä päässä.

Toimintaohjeita

• perustiedot ja -taidot

2. Luokan keskeiset käytänteet

- ruokailu alkaen klo 10.30

- poissaolojen ilmoittaminen WILMA:n välityksellä viimeistään ensimmäisen oppitunnin alettua

- läksyjä kannattaa tiedustella ensisijaisesti kaverilta, koska hänellä on läksykirjat mukanaan kotona

- opettajalta voi kysyä WILMA:n kautta läksyt ja tuntitehtävät mikäli oppilas on ollut poissa tai tulee olemaan pois koulusta.

- oppilas merkitsee selkeästi läksynsä... (Alussa koulunkäynnin ohjaaja tai opettaja merkitsee läksyn.)

- unohdukset ilmoitetaan tavallisesti WILMA:n välityksellä kotiin - (ei pieniä unohduksia)

- tukiopetuksesta sovitaan tarpeen mukaan

3. Kuinka viestintä hoidetaan? (opettaja- koti)

- syksyllä luokan yhteinen vanhempainilta

- sähköinen viikkosuunnitelma löytyy luokan kotisivulta

- myös koulun kännykkään tai opettajan kännykkään voivat huoltajat jättää viestin

- voimme sopia tarvittaessa tapaamisajan

- oppilaalla kännykkä saa olla SULJETTUNA (tai täysin äänettömänä) repussa koulupäivän ajan kodin vastuulla

- suurin osa viesteistä kulkee WILMA:n välityksellä

- mikäli wilma -viestinä on positiivinen tai negatiivinen palaute, mutta ei tarkempia selityksiä, niin oppilaan tehtävänä on kertoa tarkemmin mistä on kyse

4. Muuta

- kannustava ja positiivinen ilmapiiri

- lukemis- ja liikuntaharrastusten tukeminen (Lukulaukku, kerhot ja kirjasto)

- kielten opiskelu... englanti keväällä

Yhteydenpito

Voitte ottaa yhteyttä minuun ja muihinkin opettajiin WILMA:n kautta.

Koululle saa myös soittaa, mutta meitä voi olla vaikeaa tavoittaa

kesken päivän, koska olemme oppitunneilla.

Opettajilla on käytössään myös työkännyköitä työpäivän aikana.

Numeroni on 040 - 4885886.